2011. július 17., vasárnap

Hegyalja 4.nap (Nihil)

A tegnapi villámlással gyakorlatilag véget is ért a Hegyalja fesztivál. Panaszkodtak a szállásadók is, amiért sok vendég a mai programra hivatkozva összecsomagolt és búcsút intve hazautazott.

Mivel a mai egyetlen nagy kedvencemről, a FreshFabrik-ról lemaradtunk, az este főleg a színpadok közti tétova kóválygásról szólt. Próbáltunk felfedezni valami olyat, ami érdekel és leköt minket, de később a már jól bevált párásítók mellett találtunk kényelmes menedéket, ahol épp a 30Y koncertezett. Alapvetően semmi bajom a 30Y-al. Egészen jó zenét játszanak, egyedül csak az énekesük irritál, nem csak az énekével, de egész színpadi megjelenésével. Persze a fiataloknak ez bejön és ez a lényeg. Minket viszont sikerült rövid idő alatt elüldözni a nagy színpad környékéről, így tovább bóklásztunk.

Nyoma sem volt már a tegnapi tömegnek. A biztonsági emberek is unottan üldögéltek a bejáratoknál, egymáshoz sem szólva várták már a fesztivál végét. Az első napon még lelkesen rángatták a karszalagot a kezünkön, motoztak és táskákat néztek, ma viszont már nagyvonalúan, egyetlen intéssel hajtották be a kapun a népet.

Majd az mr2 színpadnál fiatalokkal találkoztunk, akik kartondobozból ajándék Hegy' tokaji furmintot osztogattak a kitartó fesztiválozóknak.


Letelepedtünk a színpad elé és vártuk a Besh o droM zenekart... Hmmm... Jó sokáig vártuk a zenekart. Aztán hangolni kezdtek. Ezt is jó sokáig bírták. Majd negyven perc késéssel végre bejelentették, bocs a késésért, de akkor kárpótlásul most kifulladásig nyomják... És varázsoltak végre valami igazán jó hangulatot a fesztivál végére, hogy ne kelljen annyira keserű szájízzel búcsúznunk.



Ez volt életem hatodik Hegyalja fesztiválja, és ez volt számomra eddig a leggyengébb, ugyanakkor a legtisztább is egyben. Bár szívesebben láttam volna több szemetet a földön és büdösebb toitoi-t, ha csak ezen múlik, hogy több nekem tetsző zenekar lépjen föl :) Talán majd jövőre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megírod a véleményed. Az üzenetek csak moderálás után jelennek majd meg. Várj türelemmel.