2011. május 4., szerda

M.E.N. 2011.

Itt a május, itt a MEN!


De hogy már megin' méér csak másfél héttel a MEN előtt kerültek fel a programok, na azt nem értem. Pedig idén szokatlanul hamar, már márciusban elkezdődött a "reklám kampány" Egy afféle beszavazó-show jellegű, "akikre sokan szavaztok azokat majd meghívjuk nektek" marhaság. Öt különböző e-mail címről szavaztam a Bloody Roots, Black-out, Prosectura hármasra, sajnos egyiket sem hívták meg, pedig a Bloody Roots elég sok szavazatot kapott (550 szavazattal a 8. helyen zártak, a Moby Dick pedig 606 szavazattal a 6. helyen.), és Smici a Bloody Roots-ból azt mondta, ők bizony szívesen jönnének, mert sok rajongójuk van errefelé és még nem nagyon koncerteztek a környéken... És persze hiába kértem, hogy szavazhassunk az Aurórára is, nem rakták ki a lehetőségek közé, de ez persze csak egy apró személyes sérelem.


Mindegy. Lesz sok-sok jobbnál jobb zenekar... Többek közt a bizonyosan méltán híres és valószínűleg nagyon népszerű "A két paraszt" formáció, akik úgynevezett "mulatós agrár rock" zenét játszanak... Soha nem hallottam még róluk, utánanéztem kicsit, megrémültem a látottaktól, hallottaktól.


No de félre a tréfát! Jön a Tankcsapda, a Kiscsillag, Alvin, FreshFabrik, Testi egyenleg, és a Velőrózsák. Ennyit emelnék ki a felhozatalból. Ezek azok a zenekarok, akikért szívesen fizetek belépőt, a többi számomra csak töltelék.


Nézzük a napi bontás engem érdeklő részét:
Szerda: Egyetlen Kiscsillag koncert... Hát... Őket már az elmúlt fél évben háromszor is láttuk, talán most kihagyható.


Csütörtök: Csapda, és előttük a Depresszió utolsó számai bemelegítésnek, és levezetésnek pár perc rockabilly még talán belefér. Nem valószínű, hogy idén látjuk őket máshol is...


Péntek: Teljesen jelentéktelen nap. Egyetlen említésre méltó fellépő a FreshFabrik, akik viszont hajnalban kerülnek csak sorra... Most sem látom őket.


Szombat: A kis kedvencek napja. Alvinék nyitják az estét és rögtön utána döntéskényszer. Valószínűsíthető programterv: Takács Tamás DBB eleje, majd a betonaula felé haladva annyi Kowalsky ami abba a pár percbe belefér, és Velőrózsák a betonaulában. Kíváncsian várom, mit alkot Kispál az új zenekarával. Levezetésként pedig jöhet egy kis Testi egyenleg, talán némi Mystery Gang.

A szervezők úgy gondolhatták, hogy a külsősök tele vannak pénzzel, mert fejőstehénnek néznek bennünket. A belépő ára számunkra kétszer annyiba kerül mint szegény egyetemista fiataloknak.
  • Napijegy külsős: 2500 HUF
  • Napijegy diák: 1200 HUF
  • 4 napos külsős: 6500 HUF
  • 4 napos diák: 3500 HUF


Azért elég húzós... És az italárak sem lesznek ám alacsonyak. Egy fél Hegyalja bérlet kijön a belépőből, viszont annyira meg nem jók sem a fellépők, sem a helyszín. Remélem legalább nem lesz akkora sártenger, mint tavaly.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megírod a véleményed. Az üzenetek csak moderálás után jelennek majd meg. Várj türelemmel.