2011. május 13., péntek

A legjobb mérgek

Hosszú idő után végre ismét itt volt Miskolcon a M.E.N. keretein belül a Tankcsapda!


Azt hiszem, hosszú évek legjobb ‘Csapda koncertje volt a tegnapi. Az aktuális sláger, az “Új nap vár” mellett (melyből hamarosan videoklip is készül) olyan számok voltak a listán, mint például az “Akapulkó”, “Baj van!”, “Magányos repülő”, “Ki csinál rendet?”, “Akinek látsz”, “A világ disco”, “Agyarország”,  “Tudok egy munkát”, “A legjobb méreg”, “Mindig péntek”, “Az utca túloldalán”, “Füst és lábdob” …



Végre nem főleg az utóbbi években agyon játszott “nyálas-sláger-szarok” alkották a műsor fő vezérfonalát, hanem a régi jó Csapda-dalok. Időutazónak éreztem magam, mintha életem első Tankcsapda koncertjén lennék újra valamikor a kilencvenes évek közepén. Talán csak a “Tetoválj ki” és a “Kicsikét” hiányzott ahhoz, hogy teljes legyen a kép. Felüdülés volt, hogy idén nem szakadó eső, csúszós-dágvány és fagyos hideg fogadott minket a MEN-en, sőt az sem rontott semmit a hangulaton, hogy Lukács hangja hallhatóan rekedtes volt, és úgy tűnt, színjózanul játszották végig a teljes koncertet. wow :o)




Na azért a köröttünk álló egyetemistáknak, akik talán még nem is éltek akkor, mikor Lukácsék megírták a “Baj van!” dalait, nem nagyon tetszett, hogy most nem az új dalokat nyomják, ezért a féktelen alkoholizálásba menekülve hamarosan kidőltek sorra. (Jut eszeme alkohol: 480 egy felesér’ ami valójában csak 4cl azér’ az hűha!)


Most kezdem csak igazán sajnálni, hogy idén nem lépnek fel Tokaj-Hegyalján :o( Mondjuk azér’ ezt sem értem nagyon... Hogy lehet az, hogy egy Miskolci Egyetemi Napok meg tudja fizetni őket, Hegyalja-fesztivál meg nem? Biztos elment a sok pénz a rengeteg külföldi fellépőre, pedig szívesebben látnám ott őket mint mondjuk a Szkótert :oS (mellékesen nem is hittem volna, hogy még létezik az a szar...) No mindegy...


Remélem hamarosan ismét láthatjuk őket valahol, ha máshol nem, hát Rocktóberen (remélve, hogy nem szarják el a szervezők a Rocktóbert úgy, mint tavaly)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megírod a véleményed. Az üzenetek csak moderálás után jelennek majd meg. Várj türelemmel.