Oldalak

2013. április 25., csütörtök

FOO '13

A többi fesztivál sem túl megkapó...

Volt: Hosszú éveken át csábító célpont volt, de drága volt. Most viszont iszonyat drágán nem ad semmivel sem többet mint bármelyik másik, sőt! Lassan már ez is csak az elektronikus zenéről szól a gazdag osztrákoknak. Mert hogy nem a Magyar rockzene szerető fiataloknak készült az idei az biztos.

Campus: Semmi vonzó fellépő, akit máshol ne lehetne látni, és az is elég kevés, a megszokott helyen jelenleg zajló építkezés miatt pedig külön érdekes lesz, milyen messze lesznek egymástól a színpadok és hol...

FEZEN: A Fear Factory miatt talán egy napra még meg is érné, de egyébként elég sovány a felhozatal.

Efott: Talán a legígéretesebb az eddigiek közül, közel a Balaton, van sok érdekes fellépő, de sajnos semmi kiemelkedő. Ahhoz képest pedig elég drága, és még nincs is részletes program, így azt sem tudni, mennyi (számomra) érdekes fellépő fogja ütni egymást... Szállást találni pedig finoman szólva nem könnyű.

De! És akkor itt most bemutatnám az idei év nyertesét:

Fishing on Orfű 2013
Június 19-22.



Erős a kezdés:
Szerda, Kispál nap! Igazán kíváncsian várom a Kispál dalokat Ganxsta, Picsa, Alvin és még tucatnyi előadó feldolgozásában...

A csütörtök sem gyenge: PASO, Péterfy, Alvin, Frenk, Anna & the Barbies, Magashegyi, Blind Myself, és talán ez a nap mondható a leggyengébbnek.



A pénteki nap pedig arról fog szólni, hogy leülünk szépen a nagyszínpad elé, mindenféle jóval és el sem mozdulunk onnan: PUF (végre nagyszínpadon, nem eldugva a legkisebb zugba!), HS7, Quimby, Supernem... Na jó, Kistehénre, VHK-ra és az Üllői Úti Fuck-ra átnézünk, csak hogy ne macskásodjon el a lábunk.

Szombat: Ingázás a két nagyszínpad között. Európa kiadó, Kaukázus, Kiscsillag, Nemjuci, Óriás, ITI, Kutya vacsorája, és ha még belefér, akkor egy kis Odett és Pluto.

Ennél jobbat asszem kívánni sem lehetne. Talán csak a Tankcsapda hiányzik a felhozatalból, de őket meg láthatom évente többször is.

Mindez csupán 13.000! Erre mondják azt, hogy kiváló ár-érték arány!

Hét év Hegyalja fesztivál után, idén másodszor: irány ORFŰ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megírod a véleményed. Az üzenetek csak moderálás után jelennek majd meg. Várj türelemmel.