Oldalak

2013. április 24., szerda

Hegyalja Fesztivál 2013

A MEN után nézzük rögtön a Hegyalja idei programját:



Egy fokkal jobb, mint a tavalyi, de csak eggyel. Finoman szólva nem az igazi.

A legerősebb nap egyértelműen az első...

2013 június 26. szerdán, kora este a Metallica kirúgott basszerosa, Jason Newsted zenél szűk egy órát Newsted nevű új bandájával, majd egyszerre játszik az Alvin és a Slayer, pótlólag a tavalyelőtti "villám"-koncertet. A sort (és mondhatni az egész fesztivál érdekesebb részét) végül az Ozzy Osbourne által felfedezett Coal Chamber zárja.

A csütörtököt a teljes érdektelenség jellemzi. Fel lehet fedezni a környékbeli kocsmákat, és a tokaji boroshordók sokszor trükköző csapraverőit.

Pénteken kora este a Junkies kezd, majd kis üresjárat után Magashegyi Underground. Ezt követően rögtön három zenekar is rákezd egy időben: Magna Cum Laude - Kistehén - Anna & the Barbies. Nem kérdés, a három közül egyértelműen a Kistehén a nyerő. Őket a hosszú-hosszú semmittevés, majd éjfél környékén egy Kiscsillag koncert, természetesen kis szinpadon.

Sajnos szombatra sem jut sok jó. Sőt... Egyetlen Quimbyn kívül (aki ráadásul a Scooter -mert tavaly előtt "jól" ment- előzenekaraként fog tevékenykedni) semmi de semmi. Illetve, (de ez már vasárnap) hajnal 1-kor talán egy Zorall, azoknak akik túlélték a Scooter okozta sokkot.

Mindezt potom áron:
17.000 elővétes hetijegy
6.900 elővétes napijegy
Hülyének is megéri... Idén sem megyek. Maradjunk inkább a Helynekemnél :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megírod a véleményed. Az üzenetek csak moderálás után jelennek majd meg. Várj türelemmel.